veli81 Admin
Mesaj Sayısı : 5437 Kayıt tarihi : 19/06/12 Yaş : 43 Nerden : Bursa/Mestanlı
| Konu: HÖH Gençlik Kolları Kırcaali İlçe Başkanlığı, öğrencilere tablet bağışında bulundu Cuma 03 Ocak 2014, 13:34 | |
| HÖH Gençlik Kolları Kırcaali İlçe Başkanlığı, öğrencilere tablet bağışında bulundu
| |
| Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Gençlik Kolları Kırcaali İlçe Başkanlığı, 20 yetim ve maddi bakımdan zayıf öğrencilere Yeni Yıl için tablet bilgisayar hediye etti. Teşkilat, bu girişimde ilk defa bulunuyor, geleneğe dönüştürülmesi amaçlanıyor. HÖH yetkilileri, bağış kampanyasının Eğitim ve Bilim Bakanlığı’nın okulları modern teknik araçlarla donatılması fikrine atılan ilk adım olmasını umuyorlar.
Gençlik teşkilatı yöneticileri, “Gençlere daha iyi gelecek ve Bulgaristan’da başarıyla kendilerini gerçekleştirebilmeleri için eğitimin, Plamen Oreşarski hükümetinin önde gelen milli önceliklerden biri olduğundan son derece mutluyuz” diye kaydettiler.
Onların ifadesine göre zorluklarla karşılaşıp da okulda yüksek başarılar kaydeden öğrencilerin ödüllendirilmesi, eğitim kurumlarının sosyal rolünü teşvik edip, diğer öğrencilerin bilgilerini arttırarak yüksek başarılar elde etmeleri yönünde motive edecektir.
Başarılı öğrencilere ödüller HÖH partisinin Kırcaali ofisinde verildi. Ödül töreninde Kırcaali Belediye Başkanı Müh. Hasan Azis, HÖH Kırcaali Gençlik Kolları İl Başkanı Bayram Bayram, Yerel Meclis üyeleri ve köy muhtarları hazır bulundular.
Kırcaali Belediye Başkanı, gençleri girişimden dolayı tebrik ederek, verdikleri ödüllerin tüm çalışkan öğrencilerin okulda gösterdikleri başarıların devam etmesi için teşvik edecektir.
Müh. Azis, öğrencilerle “Bilgilerinizi arttırıp dünya hakkında daha fazla haberdar olmanız için gerçekten bir imkanınız olacağından eminim. Bu ödüllerin birkaç zaman sonra sizi gelecek mesleğinize yönlendirmesini umuyorum. Çünkü aranızda geleceğin bilgisayar mühendisleri, ekonomistleri ve hekimleri olduğundan eminim” diye paylaştı.
|
|
|